Hrádek nad Nisou

 
  zpět

Hrádek nad Nisou

 »
Hasiči »

Výjezdy »

Výjezdy

 

Náročné dva dny hrádeckých hasičů

autor: Jaromír Mottl datum zveřejnění: 14.7.2016 zdroj: Hasiči Hrádek nad Nisou

 

Výjezd č. 78-81/2016

 

Náročné dva dny mají za sebou hrádečtí hasiči. V prvním případě byli povoláni k požáru osobního automobilu u čerpací stanice Robil Oil v Jítravě. Zde byla jednotka odvolána před příjezdem na místo z důvodu likvidace události a dostatečných sil a prostředků na místě zásahu. U požáru zasahovaly jednotky HZS LIbereckého kraje, ze stanice Liberec a Jablonného v Podještědí, a dobrovolní hasiči z Rynoltic.

Dnes ráno byli hrádečtí hasiči vysláni k odstranění větve do areálu Městské knihovny ve Václavské ulici. Po příjezdu na místo bylo velitelem zásahu rozhodnuto, že bude provedeno odstranění celého stromu z důvodu jeho poškození.

Odpoledne vyjeli k dopravní nehodě osobního automobilu mezi Lvovou a Rynoltice. Zde hasiči řešili havarované auto, které skončilo na střeše a došlo ke zranění řidiče. Toho si převzala záchranná služba a hasiči společně s kolegy z Jablonného v Podještědí provedli otočení vozidla zpět na kola. Při návratu zpátky na základnu vyjeli hasiči k otevření rodinného domu v Doníně. U domu čekala starší majitelka, které zabouchly vstupní dveře a majitelka tak zůstala stát na dešti.

 

 (416 kB)
 (423 kB)
 (197 kB)
 (282 kB)
 
 
            © 2000-2024 Město Hrádek nad Nisou