Ostrov života

 
  zpět

Benefiční koncert Ostrova života letos už posedmé

autor: Za Hrádek nad Nisou – Ostrov života z.s. Věra Baumgartnerová datum zveřejnění: 9.5.2017 zdroj: Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – OSTROV ŽIVOTA

 

TISKOVÁ ZPRÁVA 01/17

 

Začátkem letošního roku oslavil zapsaný spolek Hrádek nad Nisou – Ostrov života 5 let své činnosti.  Za tu dobu pomohl mnoha potřebným lidem a to díky prostředkům, které získává od dobrovolných dárců. Stěžejní akcí je každoroční Benefiční koncert. Letos Ostrov života zve na Hasičskou louku v Hrádku nad Nisou už po sedmé.
 
Benefiční koncert je setkáním lidí, které spojuje touha pomoci těm, kdo to potřebují. Na jednom pódiu se tak potkají známí umělci spolu s těmi neznámými, děti, amatéři i profesionálové. Jejich publikem jsou pak ti, kteří přichází proto, aby se bavili a svou přítomností podpořili dobrou věc. A tak se pravidelně, vždy třetí květnový víkend, vše spojí v počin, který v širokém okolí nemá obdoby.
 
Organizátoři se každým rokem snaží sestavit program tak, aby bavil všechny bez rozdílu.
Ten letošní by se klidně mohl nazývat „Libereckým večírkem“. Částečně i dílem náhody se na pódiu představí v současnosti snad nejznámější liberecké kapely Těla a Big´O´Band, spolu s nimi vystoupí kapela Aura z Liberce a liberecký patriot a zpěvák Jakub Děkan se svým bandem.
Chybět samozřejmě nebudou hrádecké děti, které pilně nacvičují svá vystoupení a bez nichž si koncert už asi nikdo neumí představit, bubenickou šou předvede partička Aries, country tance zatančí hrádečtí Staří známí, skvělé vystoupení chystají šermíři Grex – Sever z Liberce a ukázky současného moderního tance předvedou bráchové Jakubcovi se svými kamarády.  
 
Hasičská louka se na jedno odpoledne a večer promění v místo, kde to žije. Na akci se vybírá dobrovolné vstupné, které je veřejnou sbírkou „Ostrov pomáhá“. Loni se podařila vybrat rekordní šestimístná částka, která byla pro všechny, kdo se na přípravě koncertu podílejí, nejlepší odměnou.
 
Přijďte se podívat a bavit i letos. Vše vypukne v sobotu 20. května od 14 hodin na Hasičské louce v Hrádku nad Nisou. Srdečně zveme a moc se na vás těšíme.
 
Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

 

plakát (121 kB)
            Pro Občanské sdružení Hrádek nad Nisou - Ostrov života © 2015-2024 Roman Sedláček