Podklad usnesení



Název: 8.6. - MŠ Oldřichovská - Zřizovací listina


Útvar: Vedení
Předkladatel: Horinka Josef

Popis:
Pro účely zápisu do obchodního rejstříku je nutno vložit do zřizovacích listin příspěvkových organizací školských zařízení některé další údaje, a to způsob jednání příspěvkové organizace a název předmětu podnikání dle živnostenského listu.
Zřizovací listiny schvalované ZM v říjnu 2009 byly zpracovány podle vzorů zveřejněných na stránkách Krajského úřadu Libereckého kraje, kde však výše uvedené údaje chybí.

Do zřizovací listiny příspěvkové organizace Mateřská škola, Hrádek nad Nisou, Oldřichovská ul. 462, okres Liberec, příspěvková organizace se vkládá:
do odstavce IV. Statutární orgán organizace:
4.8. Ředitel jedná jménem organizace tím způsobem, že k vytištěnému nebo napsanému názvu organizace a svému jménu připojí svůj podpis.
Do odstavce VIII. Doplňková činnost:
8.2. Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
Ve zřizovací listině se mění „pronájem tříd“ na „pronájem nebytových prostor“.
V odst. X, se zcela vypouští čl. 10.3.
V ostatním zůstává zřizovací listina nezměněna.

Návrh usnesení:

Zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou ruší ke dni 24.02.2010 Zřizovací listinu č.j. ŠK/2009/ZL/06 ze dne 26.10.2009 u příspěvkové organizace Mateřská škola, Hrádek nad Nisou, Oldřichovská ul. 462, okres Liberec, příspěvková organizace.

Zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou schvaluje Zřizovací listinu č.j.: ŠK/2010/ZL/06 příspěvkové organizace Mateřská škola, Hrádek nad Nisou, Oldřichovská ul. 462, okres Liberec, příspěvková organizace, a to s účinností od 25.02.2010.

Přílohy:

06 - ZL - MŠ Oldřichovská.doc