Podklad usnesení



Název: 8.8. - DDM DRAK - Zřizovací listina


Útvar: Vedení
Předkladatel: Horinka Josef

Popis:
Pro účely zápisu do obchodního rejstříku je nutno vložit do zřizovacích listin příspěvkových organizací školských zařízení některé další údaje, a to způsob jednání příspěvkové organizace a název předmětu podnikání dle živnostenského listu.
Zřizovací listiny schvalované ZM v říjnu 2009 byly zpracovány podle vzorů zveřejněných na stránkách Krajského úřadu Libereckého kraje, kde však výše uvedené údaje chybí.

Do zřizovací listiny příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže DRAK, Žitavská ul. 260, Hrádek nad Nisou, okres Liberec, příspěvková organizace se vkládá:
do odstavce IV. Statutární orgán organizace:
4.8. Ředitel jedná jménem organizace tím způsobem, že k vytištěnému nebo napsanému názvu organizace a svému jménu připojí svůj podpis.
Do odstavce VIII. Doplňková činnost:
8.2. Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
Ve zřizovací listině se mění „pronájem místností“ na „pronájem nebytových prostor“.
V odst. X, v čl. 10.3 se vypouští „Smlouva o výpůjčce“.
V ostatním zůstává zřizovací listina nezměněna.

Návrh usnesení:

Zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou ruší ke dni 24.02.2010 Zřizovací listinu č.j. ŠK/2009/ZL/08 ze dne 26.10.2009 u příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže DRAK, Žitavská ul. 260, Hrádek nad Nisou, okres Liberec, příspěvková organizace.

Zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou schvaluje Zřizovací listinu č.j.: ŠK/2010/ZL/08 příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže DRAK, Žitavská ul. 260, Hrádek nad Nisou, okres Liberec, příspěvková organizace, a to s účinností od 25.02.2010.

Přílohy:

08 - ZL - DDM Drak.doc
Majetek ve zřizovací listině DDM DRAK.doc