Podklad usnesení



Název: 6.7. - Projekty podané do programu OPŽP


Útvar: Odbor dotací, rozvoje města a kultury
Předkladatel: Timulák Jiří

Popis:
Město podalo žádost do dané výzvy OPŽP a projekt je ve fázi schválení žádosti o dotaci. Vyrozumění přišlo ve formě Rozhodnutí a dle zákona o obcích je nutné schválit přijetí dotace případně schválení podpisu smluv o přijetí dotace.

Dle rozhodnutí bude potřebné realizovat činnosti uvedené v podmínkách a po té bude uzavřena vlastní smlouva na poskytnutí podpory.

Vlastní realizace bude provedena nejen dle možností města, ale jak je uvedeno i v Rozhodnutí, tak bude skutečné rozložení financování a realizace určena do jednotlivých let i podle aktuálních potřeb financování akce s přihlédnutím k disponibilním prostředkům OPŽP.

Návrh usnesení:

Zastupitelstvo města

a/
schvaluje přijetí dotace na akci „Instalace solárních soustav na objektech MŠ Liberecká a DPS Žitavská“ v souladu s Rozhodnutím č. 09033123-SFŽP a jeho podmínkami, dále pak pověřuje starostu města podpisem smlouvy o přidělení dotace, která bude uzavřena dle podmínek Rozhodnutí.

b/
schvaluje přijetí dotace na akci „Instalace solárních soustav na objektu MŠ Donín a šaten fotbalového hřiště“ v souladu s Rozhodnutím č. 09034043-SFŽP a jeho podmínkami, dále pak pověřuje starostu města podpisem smlouvy o přidělení dotace, která bude uzavřena dle podmínek Rozhodnutí.

c/
schvaluje přijetí dotace na akci „Zateplení MŠ Donín“ v souladu s Rozhodnutím č. 09045393-SFŽP a jeho podmínkami, dále pak pověřuje starostu města podpisem smlouvy o přidělení dotace, která bude uzavřena dle podmínek Rozhodnutí.

d/
schvaluje přijetí dotace na akci „Zateplení MŠ Liberecká“ v souladu s Rozhodnutím č. 09046283-SFŽP a jeho podmínkami, dále pak pověřuje starostu města podpisem smlouvy o přidělení dotace, která bude uzavřena dle podmínek Rozhodnutí.

Přílohy:

Solarni_soustavy-MS_Donin_Fotbal.hriste.pdf
Solarni_soustavy-MS_Liberecka_DPS_Zitavska.pdf
zatepleni_MS_Liberecka.pdf
Zatepleni_MŠ_Donin.pdf